Flitsmeister komt in maart naar België

In Berichten by robert

Goed nieuws voor onze Vlaamse vrienden. De anti-flits-app Flitsmeister steekt nog dit kwartaal de landsgrens over naar België. Investering

De app, die op dit moment meer dan 700.000 gebruikers heeft in Nederland, heeft een investering gekregen van het Belgische Be-Mobile, een bedrijf dat verkeeranalyses en -toepassingen maakt. Om welk bedrag het gaat wordt niet genoemd, maar dankzij de funding kan het team van Flitsmeister de komende twee jaar internationaal gaan uitbreiden.

Het eerste land buiten Nederland waar de app verkrijgbaar wordt is België. Flitsmeister laat aan Apparata.nl weten dat de app in maart live gaat bij onze zuiderburen. Het gaat om zowel de Android-, iOS- als de Windows Phone-variant. Het is een exacte kopie van de Nederlandse app, inclusief Flitsmeister PRO. Deze betaalde variant (€3,59) geeft de app meer functies, zoals het kunnen checken van de gereden topsnelheid, de snelste 0 tot 100 km/u acceleratietijd en de gemiddelde snelheid over een gereden traject. Naast deze stats kunnen PRO-gebruikers ook de maximumsnelheid per weg bekijken, evenals de flitshistorie. Na België volgen meer landen, maar welke daarna als eerst aan de beurt komt is nog niet bekend.

Flitsmeister naar je dashboard
Verder zegt Flitsmeister dat de app gebruikersvriendelijker wordt en gebruikers in de toekomst beter worden gealarmeerd over gevaarlijke situaties op de weg, zoals stilstaande voertuigen. Eerder lanceerde Flitsmeister al een alert voor naderende ambulances. Het team achter Flitsmeister zegt dat het ook van plan is om de app beschikbaar te maken in zoveel mogelijk auto’s. Denk dus aan intergratie met Google Auto en Apple Carplay.
Uiteraard blijft de kern van de app gewoon gewaarborgd: het verklikken van naderende struikrovers en flitspalen.

www.apparata.nl

hits=485=